Servis avtomobila po izjemno ugodnih cenah

Vsak lastnik avtomobila mora poskrbeti za njegovo redno vzdrževanje in servisiranje. Na ta način se sproti odpravljajo napake na vozilu, na drugi strani pa na ta način poskrbimo, za čim daljšo življenjsko dobo našega vozila. Priporoča se, da se servis avtomobila opravi vsaj enkrat letno. Pri tovrstnih majhnih servisnih storitvah se običajno zamenjajo motorno olje, razni filtri, ter se pregledajo zavorni deli. Takšno sprotno servisiranje avtomobila prepreči večje okvare na vozilu, s čimer na nek način tudi privarčujete.

Servis avtomobila lahko opravite pri svojem najbližjem avtomehaniku ali ponudniku tovrstnih servisnih storitev. Cena storitev pa je lahko zelo različna, zato vam svetujemo, da se pred servisom o tem temeljito pozanimate. V večini servisnih delavnic vam lahko vnaprej predvidijo stroške storitve za določeno kilometrino vašega vozila. Zagotovo pa je možno v pestri ponudbi servisov avtomobilov poiskati takšnega, ki vam bo servis avtomobila opravil kvalitetno, po ugodni ceni.

Sava Eskimo so pnevmatike za varno vožnjo v težkih zimskih razmerah

Zimske pnevmatike so prilagojene vožnji pri nizkih temperaturah in v zahtevnih zimskih razmerah kot so zasneženo ali poledenelo cestišče. V teh primerih je toliko bolj pomembno, da se zavedamo, da ima naš avtomobil kvalitetne in kakovostne zimske pnevmatike. Ponudba zimskih pnevmatik je zelo pestra in Sava Eskimo so le ene izmed mnogih, ki jih lahko najdemo med ponudniki pnevmatik pri nas.

Sava Eskimo so zimske pnevmatike, ki zagotavljajo varno vožnjo pri nizkih temperaturah. Vse zimske pnevmatike Sava so preizkušene z različnih vidikov kot so oprijem, zaviranje in vodljivost v snegu in ledu, premagovanje klancev in še kaj. Zimske pnevmatike Sava Eskimo so različnih dimenzij, glede na velikost platišč, ki jih imamo. Prav tako se med seboj razlikujejo glede na hitrostno in nosilno obremenitev. Tudi kar se tiče same porabe goriva in oprijema na mokri podlagi, se posamezni modeli Sava Eskimo med seboj razlikujejo.