Kajtanje – privatno učenje novih trikov za vse navdušence

Kajtanje je eden izmed tistih športov, ki je v zadnjem letu navdušil številne ljudi. Morda ste tudi vi eden izmed takšnih navdušencev, ki so si v neki točki privoščili začetni tečaj kajtanja ter potem iz veselja nadaljevali še z nadgradnjo. V ponudbi na trgu lahko najdete kar nekaj različnih tečajev kajtanja, primernih za različne generacije in stopnje predznanja. Res je, da je ponudba začetnih in nadaljevalnih tečajev kajtanja pestra, a verjamem, da si kdo izmed vas želi tudi usvojiti določene trike, kar pa vam ne nudi vsak tečaj.

Pro rider tečaj kajtanja je tečaj za vse tiste, ki si želite, da bi se pri kajtanju naučili določenih novih trikov, ki bi vašo izkušnjo izvedbe tega športa naredili še bolj zabavno in pestro. Ker je učenje novih trikov kajtanja nekaj, kar ni preprosto za vsakogar in kar v bistvu vzame veliko časa ter energije, vam ponudnik Kanzakite nudi v okviru svoje storitve pro rider tečaj, ki poteka na privatni ravni.

Gre za tečaj, ki je primeren za vse, ki se želijo hitreje naučiti zahtevnih trikov pri kajtanju. Glede na to, da je omenjen tečaj kajtanja privatni, bo vsekakor popolnoma prilagojen vašim željam ter nivoju znanja. Pro rider tečaj kajtanja je sestavljen iz praktičnega dela na vodi in video analize ter poteka ena na ena. Skupaj z inštruktorjem se boste tako odločili glede tega, katerih trikov se želite in ste se jih v bistvu sposobni naučiti. Preverite ponudbo tudi vi in si zagotovite svoj termin!