Najboljši mini bus

Na kratkih relacijah pridejo do izraza vozila, ki so posebej prilagojena za ta namen. Naj so veliki avtobusi še tako prostorni in udobni, nimajo tistih odlik, ki se na krajših relacijah najbolj izkažejo. Tisti, ki potrebujejo vozilo za takšno vrsto uporabe, bodo torej pobrskali po ponudbi prilagojenih mini busov. Najboljša izbira bo za večino Iveco bus, med katerimi najdemo kar nekaj takšnih, ki so idealni za kratke relacije.

Kapaciteta ne pride toliko v poštev – običajno se namreč na bližnje cilje ne prevaža večjega števila potnikov, saj se lahko pot brez težav opravi večkrat. Veliko boljši bodo mini busi, ki imajo prostora za okoli 20 ali 30 oseb. Konkretna izbira je lahko Iveco bus Daily ali Feniksbus. Kapaciteta je tako še vedno zadostna, pridobimo pa varčnost in zanesljivost, ki sodita med ključne lastnosti busa za kratke relacije.

Zanesljivost Iveco vozil zagotavljajo originalni Iveco rezervni deli in dobri serviserji. Iveco rezervni deli poskrbijo, da je bus tudi po dolgih letih uporabe še vedno kot nov, tako v smislu vozne izkušnje in počutja potnikov, kot tudi v zmogljivosti, varnosti in varčnosti vozila. To seveda lahko zagotovijo le originalni Iveco rezervni deli, ne pa ceneni ponaredki.

Iveco bus ima še eno ključno lastnost – vsestranskost oziroma prilagodljivost. Uporablja se lahko za vse vrste prevozov, lahko pa se prilagodi tudi tako, da je možno prepeljati še kakšen kos tovora, na primer kolesa, smuči, kajake in drugo športno opremo. Rezultat je izvrstno prilagojeno namensko vozilo, ki pri svojem delu nima konkurence.