Cena selitvenih storitev

V mnogih primerih je glavni zadržek pri odločitvi za storitve selitvenega servisa prav cenik, ki seveda zahteva pošteno plačilo za raznovrstne storitve selitvenih strokovnjakov. Cena tovrstnih storitev pa je v mnogih primerih zelo ugodna in se vsekakor poplača s kakovostno opravljeno storitvijo in brezhibno selitvijo. V vsakem primeru pa je treba za takšne in drugačne selitve cenik preveriti že pred odločitvijo za izvajalca.

Največ svobode pri izbiri izvajalca ponuja za selitve Ljubljana. Tu je največ selitvenih servisov s konkurenčnimi ponudbami, ki jih je možno primerjati in med njimi izbirati. Za selitve Ljubljana predstavlja odlično mesto tudi zato, ker je pogosto prav tu izhodišče ali destinacija selitve.

Primerjamo torej lahko storitve različnih izvajalcev, ugotovili pa bomo, da pri večini za selitve cenik ni točno določen. Vedno gre namreč za individualno oblikovano ponudbo, ki ustreza željam in potrebam naročnika storitve. Edina možnost za pridobitev točnih številk je ta, da ponudnike kontaktiramo, sporočimo točne podatke o načrtovani selitvi, in prosimo za čim bolj natančno ponudbo. Med ponudniki selitve Ljubljana obsega veliko konkurenco, tako da bo verjetno možno najti zelo dobro ceno, če pobrskamo po celotni ponudbi.

V vsakem primeru pa je za selitve cenik močno odvisen od tega, kakšne selitvene storitve pravzaprav potrebujemo. Za enostavno lokalno selitev bo cena na primer bistveno nižja, kot če se selimo na drug konec sveta. Prav tako niso vse selitve enako zahtevne – v nekaterih primerih je prevoz opreme povsem preprost, če pa moramo prepeljati večje, težje ali občutljivejše tovore, pa se tudi cena hitro poviša.