Ford za vsakogar

Gotovo ni vseeno, kateri znamki zaupamo, ko izbiramo novo vozilo. Ne glede na to, ali iščemo cenovno ugoden avto za vsakdanjo osebno rabo, ali pa povprašujemo po zmogljivem gospodarskem vozilu za velike delovne izzive. V večini primerov predstavljajo pravo izbiro Ford avtomobili, ki so na voljo v različnih modelih in izvedbah, s tem pa zadostijo potrebam zelo raznolikih kupcev. Ne le zato, ker so posamezni avtomobili prilagojeni svojemu namenu, temveč predvsem zato, ker vse družijo določene odlike, ki so skupne vozilom znamke Ford.

Ford za osebno rabo

Med najbolj znanimi modeli za vsakdanjo osebno rabo so Ford Fiesta, Mondeo in Focus. Predvsem Ford Fiesta je zelo priljubljen model med tistimi, ki iščejo cenovno ugoden, a zanesljiv in vsestranski avtomobil. V takšnem primeru s Fordom preprosto ne moremo zgrešiti – čeprav morda obstajajo cenejše alternative, se bo Ford Fiesta izkazala s popolno zanesljivostjo in varčnostjo ter dolgo življenjsko dobo, ki pomeni tudi nižje stroške pri uporabi. Enako velja za druge modele osebnih avtomobilov Ford.

Ford za gospodarsko rabo

Med zahtevnejšimi uporabniki gospodarskih vozil je gotovo znan model Ford Ranger, ki bo prepričal še tako zahtevne voznike. Ford Ranger je poltovornjak, ki združuje zelo različne odlike – je zmogljiv in velik, a vseeno dovolj eleganten in okreten, dobro se znajde tako na brezpotjih kot na mestnih ulicah. Med tovrstnimi gospodarskimi vozili Ford Ranger skorajda nima konkurence.

Ni pa Ranger vse, kar Ford predstavlja zahtevnejšim gospodarskim uporabnikom. Na voljo so seveda tudi potniška vozila, kot tudi večja tovorna vozila.