Zobozdravstveni center, ki poskrbi za vse

Povpraševanje po zobozdravstvenih storitvah vse bolj presega zgolj tiste osnovne preventivne in kurativne posege, ki so značilni za vsako zobozdravstveno ordinacijo. Stranke pričakujejo več, predvsem pa bi rade imele vse storitve kar na enem mestu. V mnogih večjih mestih najdemo centre, ki to do neke mere tudi omogočajo, tako pa so idealna destinacija za tiste, ki iščejo celovite storitve s strani usposobljenih zobozdravstvenih ekip.

Katere storitve nudi zobozdravstveni center?

Takšni centri so dobro obiskani predvsem zaradi dodatnih storitev, ki jih drugje težko najdemo. Seveda so na voljo tudi rutinski postopki, a bolj izstopajo dodatne diagnostične storitve, kot je na primer zobni rentgen, ter estetski in drugi posegi, na primer implantat. Cena je odvisna od točnih lastnosti posega, a običajno nekoliko presega znesek, ki bi ga pričakovali v drugih ordinacijah. To je strošek, ki ga je treba plačati za celovito oskrbo na enem mestu, znesek pa pokriva še neprecenljivo dodano vrednost, ki jo predstavlja usposobljen kader v urejenih ordinacijah.

Cena storitev in izdelkov

Sodoben zobozdravstveni center svoje cene vedno razkriva že vnaprej. Tako bo za storitve cena znana, prav tako bo znan strošek materialov, ki včasih sodijo k posegu. Za implantat cena na primer ni nujno vključena v storitev, sploh če so na izbiro različne možnosti. Morda je v osnovno storitev vključen določen izdelek ali material, medtem ko za drugačen implantat cena poskoči. V vsakem primeru se je pametno vnaprej pozanimati, kakšni so stroški določenega posega. Običajno so informacije o cenah na voljo kar preko interneta ali telefona.