Refleksna masaža lajša vsakodnevne napetosti

Refleksna masaža je namenjena sproščanju telesa kar blagodejno vpliva na počutje in posledično na misli. Že ajurveda in kitajska tradicionalna medicina sta razvijali znanje o točkah v telesu, ki so povezane s čuti in organi. Stimulacija določenih točk vzpodbuja pravilno delovanje odgovarjajočih organov ter živcev, zato sta verjeli v moč masaže, ki deluje terapevtsko in vzpostavlja porušeno ravnovesje v telesu.

Pri refleksni masaži je poudarek na masaži stopal, ki so izredno občutljiva na dotike, njihova stimulacija pa je torej ključna za zdravje notranjih organov. Stara indijska tradicija ajurveda verjame, da je za zdravje dobro, če si vsak večer pred spanjem zmasiramo stopala. S tem pospešimo prekrvavitev in pomagamo telesu, da se popolnoma sprosti. Masaža za sprostitev se izvaja tudi na področju ramen in vratu, glave, obraza, hrbta ter telesnih delov, ki najpogosteje reagirajo na čustvene in miselne napetosti ter fizične napore.

Masaža za sprostitev v Mariboru

Masaža Maribor nudi masaže, ki rešujejo različne težave. Od vsakodnevni napetosti, pa do bolečin v telesu zaradi dolgotrajno ponavljajočih se gibov ali prekomernega sedenja. Masaže v Mariboru so lahko rešitev za napetosti, ki jim človek sam ni kos. Z znanjem dolgoletne tradicije in pravilnim pristopom se morejo rešiti težave kot so napetost, nespečnost, slaba prekrvavitev telesa in bolečine v sklepih in mišicah. S pritiskom na točke in pravilnimi prijemi se nakopičena energija v telesu sprosti ter telesu vrača vitalnost ter občutek ugodja in dobrega razpoloženja.

Refleksna masaža je primerna za vse, ki ljubijo dobro počutje v lastnem telesu in vedrino, ki je posledica le tega.