Vrtnarska in gozdarska oprema Husqvarna

Pri nakupu vrtnarske in gozdarske opreme se gre zanašati le na zanesljive proizvajalce, ki lahko garantirajo kakovost in učinkovitost svojih izdelkov. Opazna avtoriteta na tem področju je vsekakor Husqvarna, ki ponuja širok nabor izdelkov za osebno in profesionalno rabo na vrtu in v gozdu.

Gozdarska oprema

Husqvarna je posebej poznana med gozdarji, pa tudi med domačimi uporabniki, po izvrstnih motornih žagah. Med najbolj priljubljenimi modeli je Husqvarna 555, ki zadošča potrebam širokega spektra uporabnikov. Gre za vrhunsko motorno žago, ki je kos tudi zahtevnejšim gozdarskim opravilom, a je še vedno na voljo po dokaj dostopni ceni. Husqvarna 555 je tudi priročna in vsestranska, tako da jo je dobro imeti vedno nekje pri roki, tudi za hitra opravila okoli domače hiše.

Nekateri uporabniki bodo seveda raje povpraševali po bolj specializiranih izdelkih. Husqvarna 555 je primer vsestranske motorne žage srednjega razreda, najdemo pa pod to znamko mnoge modele, ki se uvrščajo na primer tako med lahke in okretne žage za občasno manj zahtevno uporabo, kot na drugi strani med najzmogljivejše gozdarske pripomočke.

Vrtne kosilnice

Še ena vrsta opreme, ki pod to znamko posebej izstopa. Zadnje čase predvsem z izdelki, kot je Husqvarna Automower 315. Kot pove že naziv, je Husqvarna Automower 315 robotska kosilnica, ki samodejno poskrbi za vse vrste vrtnih opravil. Najbolj se izkaže na velikih zelenicah, saj je primerna za površine do velikosti 1500 m2, ne ustraši pa se niti razgibanega terena do 40 stopinj naklona. Husqvarna Automower 315 in druge robotske kosilnice pa so le zadnje uspešnice v bogati ponudbi vrtne opreme tega proizvajalca.