Profesionalni pometalci Karcher

Priznani proizvajalec Karcher nudi celo vrsto naprav, ki so pisane na kožo profesionalcem, ki se ukvarjajo s čiščenjem. Seveda je na voljo tudi Karcher pometalec, pravzaprav v več različicah, kar pokriva potrebe zelo raznolikih uporabnikov. Ročno pometanje bo s pomočjo teh naprav postalo zgodovina, rezultati pa bodo vrhunski.

Ročni pometalci

Pometalci na ročni pogon so najenostavnejši in najcenejši. So pa zelo učinkoviti in v nekaterih okoljih nedvomno najboljša izbira. Uporabimo jih seveda za pometanje manjših površin, kjer bi se z večjimi in kompleksnejšimi napravami le po nepotrebnem zamudili. Ročni Karcher pometalec je vedno dobro imeti pri roki, tako za pometanje zunanjih kot notranjih prostorov. Na voljo so tudi modeli, namenjeni običajnim gospodinjskim uporabnikom, če se ti seveda soočajo s potrebo po pometanju kakšnih večjih površin.

Baterijski pometalci

Pometalci na baterijski pogon so na voljo v različnih izvedbah, najbolj značilni pa so tisti, na katere se lahko usedemo in jih preprosto zapeljemo po površini. Takšen Karcher pometalec bo najboljša rešitev za redno pometanje večjih površin, predvsem če to opravilo stalno poteka na istem mestu. Baterijske pometalce seveda odlikuje izjemna varčnost in učinkovitost, še zaradi nekaterih drugih lastnosti pa se te naprave lahko brez težav uporabljajo tudi v zaprtih prostorih. Poleg tega je za te naprave Karcher servis potreben le občasno, saj so vzdržljive in imajo dolgo življenjsko dobo.

Motorni pometalci

Nekateri pometalci imajo motor na notranje izgorevanje. Namenjeni so seveda zunanji uporabi, dobro se obnesejo na mestnih ulicah in v podobnih okoljih. So pa takšni pometalci precej vsestranski in nudijo zelo veliko funkcionalnosti. Res je, da bo morda treba od časa do časa obiskati Karcher servis, saj gre za naprednejše naprave, ki jih je treba dobro vzdrževati. A prav to zagotavlja odlično učinkovitost in neprekosljive rezultate, nenazadnje pa je seveda prav Karcher servis zaslužen za dolgo življenjsko dobo naprav te znamke.