Profesionalna Husqvarna oprema za domačo rabo

Tisti, ki se redno soočajo z vrtnarskimi in gozdarskimi opravili na dvorišču oziroma okoli hiše, bodo verjetno znali ceniti dobro opremo. Kaj hitro se namreč zgodi, da je treba vsako sezono kupiti nove pripomočke, ker stari niso več kos svojemu delu. Če pa izberemo profesionalno orodje, bomo z njim zadovoljni skozi dolga leta uporabe. Nekaj takšnih pripomočkov najdemo pod priznano znamko Husqvarna.

Husqvarna kosilnice

Posebej privlačna je ponudba med kosilnicami, saj prav te opravijo dela največjih obsegov. Robotska kosilnica Husqvarna Automower 315 je odličen primer, kako lahko profesionalen izdelek močno pomaga tudi zasebnim uporabnikom. Husqvarna Automower 315 seveda zahteva nekoliko višjo investicijo, a glede na to, da kosilnica vso delo opravi kar sama, in to skozi dolga leta življenjske dobe, so stroški pravzaprav zanemarljivi. Takšne kosilnice se bodo poslužili predvsem tisti, ki obdelujejo večje trate, saj se prav na teh najbolj izkažejo prednosti tovrstne tehnologije. Husqvarna Automower 315 pa seveda predstavlja le eno možnost med vrhunskimi kosilnicami, ponudba je še veliko bolj pestra.

Husqvarna motorne žage

Husqvarna slovi tudi po vrhunskih motornih žagah, pri katerih pridejo do izraza ključne odlike, kot so kakovost, zanesljivost in vzdržljivost. Husqvarna 555 se izkaže v vsakem pogledu. Gre namreč za vsestransko motorno žago, ki tudi profesionalcem močno olajša delo, pri domači rabi pa še toliko bolj izstopa. Husqvarna 555 bo kos prav vsakemu domačemu opravilu, tudi podiranju dreves in žaganju drv. Predvsem pa je to naprava, ki bo zmogla svoje delo opravljati dolga leta, in to brez težav. Husqvarna 555 je izvrstna izbira za zahtevnejše domače uporabnike.