Poceni do vrhunskega računalnika

Ljubitelji računalniških iger običajno sodijo med zahtevnejše računalniške uporabnike. To pomeni, da se bodo zadovoljili le z napredno opremo, ki pa je večinoma tudi precej draga. Že zmogljiva grafična kartica bo gotovo stala vsaj 500 € ali več, podobne cene dosegajo tudi sodobni procesorji. Da ne govorimo o drugi nujni opremi – dobri igričarski monitorji so razred zase in veliko dražji od običajnih. A vseeno je možno tudi pri nakupu vrhunskega igričarskega računalnika kaj prihraniti. Celo izdelki iz gaming ASUS in drugih prestižnih znamk so pogosto na volji med refurbished računalniki, torej po zelo dostopni ceni.

Refurbished igričarski računalniki bodo prava izbira za tiste, ki pri zmogljivosti nočejo sprejemati kompromisov, a kljub temu nočejo plačati visoke cene. Novi gaming ASUS izdelki zahtevajo znatno finančno investicijo, medtem ko v refurbished programu najdemo iste izdelke za bistveno nižjo ceno. Niti najzahtevnejši uporabniki ne bodo prikrajšani za svojo izkušnjo – refurbished računalniki so namreč preverjeno zanesljivi, večinoma pa imajo garancijo, ki velja prav tako kot za nove računalnike.

Ljubitelji gaming ASUS in drugih serij igričarske opreme bodo torej rade volje pobrskali po refurbished ponudbi. Velika možnost je, da bo možno dobiti znatne prihranke. Poleg tega je ponudba precej bogata, kar pomeni, da bo vsak dobil računalnik, ki mu je pisan na kožo. Na svoj račun bodo prišli tisti, ki iščejo izdelek prav v vrhu najvišjega kakovostnega razreda, kot tudi tisti, ki bi radi v igrah uživali s povprečno zmogljivim in cenovno ugodnim računalnikom. Refurbished računalniki ponujajo veliko izbire in nizke cene.