Plise zavese različnih dimenzij

Plise zavese so primerne z vsak dom. Dandanes so plise zavese izredno priljubljene in jih dobimo v vsakemu slovenskemu domu. Kdor si želi imeti urejen dom, si mora priskrbeti primerne zavese, ki bodo krasile prostore in branile notranjost pred zunanjimi pogledi. Plise zavese lahko kupimo v različnih barvah in dimenzijah. Lahko kupimo take, ki so že vnaprej narejene ali pa si jih naročimo po meri in imamo točno takšne, kot si jih želimo.

Plise zavese imajo lahko narisane različne vzorce, ki še dodatno poudarijo lepote našega doma in popestrijo pusta okna. Tudi pri propustnosti se pliseji razlikujejo. Imamo namreč takšne, ki e prepustijo skoraj nič svetlobe ali pa takšne, skozi katere se lahko vidi. Najbolj so priljubljene delno propustne, saj nam nudijo zaščito in nam hkrati ne naredijo pretemnega prostora.

Plise zavese po naročilu imajo različne cene. Cena je odvisna od materiala in velikosti. Takšne zavese lahko postavimo v vsak prostor, saj so izjemno praktične in enostavne za vzdrževanje. Porabijo nam izredno malo prostora, saj so nameščene na okensko krilo. V Sloveniji najdemo več ponudnikov, ki imajo ogromen asortima različnih plise zaves.

Roloji za pester in moderen dom

Roloji so vrsta zavese, ki je izjemno priljubljena med kupci. Zavzamejo nam namreč izredno malo prostora in jih lahko namestimo direktno na steno nad okno. Zelo so praktični tudi pri uporabi, saj jih enostavno navijemo na rolo ali pa potegnemo dol po oknu in si tako zastremo svetlobo ali preprečimo ostalim, da bi videli kaj počnemo v svojem domu.

Roloji so različnih barv ter velikosti. Lahko jih namestimo na okno ali na okenska vrata, ki vodijo na balkon. Kadar jih ne potrebujemo jih navijemo na rolo in praktično nas ne bodo motili. Če si želimo poživiti stanovanje, bomo izbrali takšne roloje, ki bodo bili izdelani v živahnih ter močnih barvah. Veliko kupcev se raje odloči za umirjene barve, ki se lažje zlijejo s pohištvom ter ostalim dekorjem.