Husqvarna naprave z izjemno učinkovitostjo

Čeprav se pri opremi za košnjo in sečnjo poudarjajo predvsem lastnosti, kot je zmogljivost, pride prav tako v poštev učinkovitost delovanja pogona takšnih naprav. To se kaže v varčnosti, pa tudi v čistejšem in tišjem delovanju, na dolgi rok pa v prihranku zaradi manjše porabe in lažjega servisiranja. S temi odlikami v ponudbi izstopajo naprave znamke Husqvarna.

Vrtne kosilnice

Med najbolj učinkovitimi napravami za urejanje posestva je gotovo električna kosilnica. V tem segmentu je Husqvarna zelo prepričljiva, saj ponuja celo vrsto privlačnih izdelkov za vse mogoče potrebe. Zelo zanimiva izbira je robotska električna kosilnica, ki bo svoje delo opravila brez potrebe po posebnem nadzoru ali upravljanju. Seveda pa so na voljo tudi električni modeli klasičnih samohodnih kosilnic in druge izvedbe kosilnic z naprednim električnim pogonom. Vsem je skupno to, da so izjemno varčne in zanesljive pri svojem delu, na dolgi rok pa imajo izjemno nizko porabo. Prav tako ima vsaka električna kosilnica dolgo življenjsko dobo in ne zahteva veliko vzdrževanja, kar je pisano na kožo tako zahtevnim kot osnovnim uporabnikom.

Motorne žage

Zelo prepričljive so tudi sodobne motorne žage znamke Husqvarna, ki izstopajo po podobnih lastnostih kot njihove kosilnice. Posebej dobro se obnesejo žage srednjega cenovnega razreda in tudi nekatere cenovno ugodne opcije, na primer Husqvarna 435, ki je idealna izbira za širok spekter uporabnikov. Husqvarna 435 je namreč vsestranska žaga, ki zmore marsikaj. Predvsem pa bo ta model predstavil številne prednosti dovršenih sodobnih naprav tega proizvajalca. Je lahka in okretna, enostavna za uporabo. Motor X-Torq ima nizko porabo goriva in zelo majhen izpust izpušnih plinov, hkrati deluje precej tiho. Gre torej za napredno motorno žago, ki ne izstopa toliko po zmogljivosti in velikosti, se pa odlično izkaže pri dejanski uporabi, ko pridejo do izraza druge lastnosti. Husqvarna 435 je za nameček tudi precej poceni!