Zakaj pri ponudniku izbrati alu vhodna vrata

Ne zmorete premagati videza pametnih, modernih vhodnih vrat v svoj dom? Vhodna vrata veliko povedo o notranjosti vašega doma. Pri izbiri novih vhodnih vrat bodo alu vhodna vrata popolno dopolnila vaš dom in prinesla številne prednosti. 

Aluminij je kompozitni material in je narejen tako, da je močan kot jeklo, hkrati pa ostane lahek. To omogoča, da imajo vrata iz aluminija večjo stekleno površino kot PVC ali lesena vhodna vrata. Več stekla omogoča vstop največ svetlobe in zaradi trdnosti aluminija varnost ni ogrožena. Alu vhodna vrata so trša in robustnejša od ostalih vrst vhodnih vrat ter zagotavljajo večjo varnost in zaščito. 

Ne pozabite, da morajo imeti alu vhodna vrata kvalitetno ključavnico

Vaša vrata lahko vsebujejo tudi sisteme varnostnega zaklepanja, tako kot vsa druga vhodna vrata, ki vrata trdno pritrdijo za dodaten mir. Ljudje običajno razmišljajo o aluminiju kot o ultramodernem, a tudi če iščete bolj tradicionalno zasnovo vhodnih vrat, so alu vhodna vrata v različnih stilih. 

Stranske plošče vrat so lahko narejene po meri in lahko imate steklene plošče na vrhu vrat in steklene plošče ob strani vrat, da prepustite dodatno svetlobo in dajo vašim alu vhodnim vratom poseben čar in privlačnost. Izberete lahko svojo barvo, pa tudi vrsto uporabljenega stekla. Druge prilagodljive funkcije, ki jih imajo alu vhodna vrata, vključujejo še raven izolacije, ki ustreza vašim potrebam, saj so aluminijasta vhodna vrata lahko izdelana s toplotno lomljenimi okvirji. 

Eleganca in vzdržljivost alu vhodnih vrat

Poleg čudovitih estetskih lastnosti, ki jih imajo alu vhodna vrata, obstaja tudi več glavnih prednosti pred vhodnimi vrati iz drugih materialov. Plastični materiali lahko na primer trpijo zaradi velikih temperaturnih razlik, zlasti če se uporablja na nadmorskih višinah, obrnjenih proti jugu. Les je tudi dovzeten za širjenje in krčenje v skladu z vremenom ter nihanjem toplote in vlage. To vpliva na poravnavo in delovanje, vendar aluminij teh težav ne doživlja. 

Na koncu pa naj omenimo še to, da imajo lahko alu vhodna vrata prašno lakiran zaščitno barvo. Tako da se barva dlje ohrani in ni nagnjena k bledenju in obarvanju drugih vhodnih vrat, kadar so izpostavljena elementom. Torej, veliko koristi je pri izbiri aluminijastih vhodnih vrat.

 

Več izbire alu vhodnih vrat pa imate tudi na spletni strani inotherm.si.