Servis hladilnih naprav

Servis hladilnih naprav je zelo pomemben prav tako pa tudi njeno vzdrževanje, če želite da bi vaša hladilna naprava še dolgo let delovala normalno in nebi povzročala dodatnih in nezaželjenih stroškov.

Servis hladilnih naprav je potrebno izvajati redno in pravilno. To bo seveda odločilno vplivalo na porabo električne energije, preprečevanje okvar, odpovedi sistema v trenutku, ko to ni potrebno in podaljšano življenjsko dobo.

Odpoved oziroma prenehanje delovanja klimatske naprave je verjetno povezana s sistemskimi nepravilnostmi.

Servis hladilnih naprav je potrebno izvajati res vsako leto. Te vsebujejo polnilni plin, ki skrbi za sprotno ohlajanje zraka. Vsebuje različne cevi in tesnila. Če hladilna naprava ni redno pregledana in servisirana potem se bodo pričele razvijati škodljive in ne zaželjene bakterije, ki lahko močno škodujejo vašemu zdravju. Poleg tega pa bo vedno zaznavati neprijeten in zatohel vonj po plesni.

Dometic

Dometic je podjetje, ki nudi širok in pester izbor klimatskih naprav za počitniška vozila, nudijo pa tudi kompresorske hladilnike.

Dometic nudi kakovostno in učinkovito hitro montažo, prodajo rezervnih delov in servisiranje različnih naprav.

Pomembno je da so vse klimatske naprave redno pregledane in servisirane. Večina ljudi se tega prepozno zave, saj že zaznavajo neprijeten vonj po vlagi in po plesni.

Ob nerednem servisiranju in pregledovanju se bodo v vaši hladilni napravi pričele razvijati zdravju gškodljive bakterije, poleg tega pa bo v prostoru vedno prisoten vonj po zatohlem in plesni.

Klimatske naprave za počitniška vozila so lahko nameščena na mesto, kjer je strešno okno. Če želite hladilno napravo namestiti na katerem drugem mestu, se lahko vanj izreže luknja in se tako hladilno napravo namesti.

Klimatske naprave za počitniška vozila so lahko tudi prenosne in brez zunanje enote. Klimatsko napravo za počitniška vozila se lahko upravlja preko Wi-fija,  nudi ročno ali daljinsko upravljanje, tiho delovanje naprave, zapiralne izhode zraka, razpon temperature od 2 do 43 stopinj celzija in zaščito kompresorja.