Robotske kosilnice Husquarna Automower 105

Prav vsi imamo radi urejeno svojo okolico, vendar moramo za to tudi poskrbeti. Vzeti si moramo dovolj časa ter imeti tudi primerne naprave, ki nam omogočajo, da stvar opravimo še bolje. Okolica pa je urejena, če na samem začetku seveda najprej poskrbimo za košenje trave. Robotske kosilnice so v primeru, da je naš vrt izjemno velik, idealna rešitev za nas. Strokovnjaki pa nam še posebej predlagajo robotske kosilnice znamke Husquarna Automower 105.

Husquarna Automower 105 je zagotovo pameten ter zanesljiv partner na našem vrtu

Če uporabljate robotsko kosilnico znamke Husquarna, potem ste z njo zagotovo izjemno zadovoljni. Zanjo je značilno, da podnevi ali pa ponoči v izjemni tišini kosi travo in nam tako zagotavlja, da je naš vrt oziroma travnik pokošen na najboljši možen način. Gre za robustno in zanesljivo robotsko kosilnico, za katero je značilno, da premaguje tudi najbolj zahtevne površine. Rezultat je vsekakor popolna košnja. Kljub slabemu vremenu lahko premaguje ozke prehode.

Kosilnica Husquarna Automower 105 ima konkurenco

Vsekakor pa ima tudi ta izjemna kosilnica konkurenco, in sicer robotsko kosilnico Husquarna Automower 310. Gre namreč za izjemno učinkovito 4-kolesno robotsko kosilnico, ki je namenjena večjim ter bolj kompleksnim travnim površinam. Primerna je tudi za površine, ki imajo večje naklone. Pametna tehnologija usmerja kosilnico Husquarna Automower 310 tako, da samodejno deluje tudi na izjemno ozkih ter zahtevnih prehodih.

Če se torej odločite za nakup tovrstnih kosilnic, bo vaša travna površina zagotovo vedno urejena, sami pa si boste močno olajšali ter tudi poenostavili delo.