Promocijski dežniki različnih velikosti 

Ste že kdaj podarili kakšen promocijski material? Če ste lastnik podjetja, potem zagotovo. S tem ne poskrbite samo za dobro reklamo svojega podjetja, temveč tudi za spoštovanje do svojih rednih strank, poslovnih partnerjev in še koga drugega. 

Če ste na začetku svoje poslovne poti, je čas, da si že sedaj pripravite ideje za nakup promocijskih daril. Dežniki pri tem zagotovo ne smejo manjkati, prav tako ne vžigalniki, ovratni trakovi, zapestnice, kemični svinčniki. 

Promocijski dežniki so lahko različno veliki, praviloma v zelo lepih intenzivnih barvnih odtenkih. Pri izbiri promocijskega materiala je treba paziti na to, da je dovolj kakovosten. Z malo kakovostnimi dežniki ne bomo dosegli prav veliko, kvečjemu nezadovoljstvo obdarjenca. 

Kakovostno promocijsko gradivo po ugodnih cenah vam je na voljo tudi v odlični spletni prodajalni ponudnika. V njej si boste lahko izbirali tudi zelo kakovosten promocijski tekstil. 

USB ključki posebnega izgleda 

Če veliko dokumentov shranjujete na svojem računalniku, potem pri svojem delu zagotovo uporabljate USB ključek. 

USB ključki so že kar nekaj časa za mnoge nepogrešljivi pripomočki. Na voljo so v več različicah; med seboj se ločijo tudi po zmogljivosti oziroma koliko gradiva lahko shranimo nanje. Ker so tako zelo uporabni, so zelo dobrodošli tudi kot promocijski material. Takšnega promocijskega gradiva je vesel prav vsak. 

USB ključki pa bodo sploh nekaj posebnega, če si boste omislili ključke posebne oblike oziroma s posebnimi obeski. Na trgu je kar nekaj ponudbe. Ko boste našli zanimiv USB ključek, pomislite, kaj bi lahko nanj napisali, da bi s tem dobro reklamirali svoje podjejte. Lahko pa se odpravite v spletno prodajalno ponudnika, ki vam na enem mestu predstavlja veliko dobrih idej za promocijska darila. Na tem mestu vas čakajo tudi USB ključki. Izberite si svoj vzorec ter ponudniku sporočite, kaj naj na izbrani izdelek napiše v povezavi z vašim podjetjem.