Profesionalna čistilna oprema Karcher

Tisti, ki se s čiščenjem ukvarjajo profesionalno, gotovo že poznajo ponudbo priznanega nemškega proizvajalca Karcher. Ta nudi vse, kar pri delu potrebujemo, z vrhunskimi pripomočki pa ustreza tudi najzahtevnejšim uporabnikom. Posebej privlačna je ponudba visokotlačnih in parnih čistilcev, ki so seveda zelo vsestranski in priljubljena izbira vseh vrst uporabnikov.

Visokotlačni čistilec na toplo vodo

Kar neverjetno je, kaj vse je možno očistiti zgolj s curkom vroče vode. Z visokotlačnim čiščenjem lahko hitro opravimo zelo različne naloge pri čiščenju. Počistimo lahko tudi stare zasušene madeže in večje površine. Visokotlačni čistilec na toplo vodo je med profesionalci še posebej priljubljen zato, ker je na voljo v precej različnih izvedbah – od praktičnih mobilnih naprav za hitro osnovno čiščenje, do večjih statičnih strojev, ki z lastnim motorjem na notranje izgorevanje zagotavljajo dovolj zmogljivosti za čiščenje najbolj trdovratnih madežev in večjih površin. Gotovo bo visokotlačni čistilec na toplo vodo našel svoje mesto med opremo vsakega profesionalca s tega področja.

Karcher servis

Naprave znamke Karcher so znane po izjemni zanesljivosti in dolgi življenjski dobi, kar je pri napravah za profesionalno rabo še posebej pomembno. Naprave so namreč izpostavljene stalnemu delovanju in velikim obremenitvam, zato morajo biti na takšne izzive pripravljene. Poleg tega na delovanju čistilne opreme temelji celotna dejavnost, tako da okvare nikakor ne pridejo v poštev. Karcher servis poskrbi za to, da bo oprema delovala brezhibno skozi celotno življenjsko dobo. Nekatere naprave zahtevajo redno vzdrževanje, druge pa le občasen servis. V vsakem primeru bo pooblaščeni Karcher servis poskrbel za popolno zadovoljstvo vseh uporabnikov Karcher naprav.