Platinum pasja hrana

Na področju pasje hrane ni vseeno, kateri izdelek izberemo. To bodo hitro pokazali že sami psi, ki se bodo opazno odzvali na hrano, ki jim jo ponudimo. Nekateri kužki bodo sicer z veseljem pomalicali vsako jed, mnogi izbirčneži pa bodo zadovoljni le s posebej prilagojenimi briketi ali celo le z mokro hrano posebne kakovosti. Kaj lahko se torej zgodi, da bo treba iti na lov za pasjo hrano visoke kakovosti. Na srečo imajo tudi lastniki zahtevnejših psov na tem področju dokaj lahko delo, saj idealno rešitev verjetno ponuja Platinum pasja hrana.

Pestra ponudba pasjih priboljškov

Velik plus za znamko Platinum je gotovo ta, da najdemo v njihovi ponudbi zelo pestro zbirko pasjih priboljškov. Tako ne bodo prikrajšani niti tisti kužki, ki imajo nekoliko poseben okus. Tako mokra kot suha hrana za pse sta na voljo v ponudbi Platinum, in to v raznolikih izvedbah in okusih, vedno pa z idealno kombinacijo hranilnih snovi.

Platinum pasja hrana se deli na hrano za odrasle in mlade pse, saj imajo kužki s starostjo različne potrebe po hranilih, pa tudi različne okuse. Nadalje pa je hrana na voljo v različnih okusih in kombinacijah, o čemer seveda odločajo sestavine. Kar ima Platinum pasja hrana visoko vsebnost svežega mesa, so izdelki običajno opredeljeni prav po vrsti mesa, ki je v njih.

Prava izbira

Ali bo boljša izbira mokra ali suha hrana za pse, je povsem odvisno od samega psa, pa tudi od lastnika. Poleg tega imamo v ponudbi znamke Platinum na voljo še nekatere priboljške, namenjene občasni uporabi, ter posebne izdelke za vzdrževanje zdravih zob. Ker je kakovost hrane v vsakem primeru na visokem nivoju, lahko brezskrbno eksperimentiramo z različnimi izdelki. Poleg tega upoštevamo še druge lastnosti – suha hrana za pse je načeloma cenejša in jo lažje hranimo doma, mokra hrana pa je večinoma bolj ustrezna za izbirčne pse.