Motorne žage STIHL so osnovno orodje, ki ga potrebuje vsak sekač

Rezanje, sekanje in obrezovanje dreves so samo nekatera od mnogih opravil, ki jih izvajajo predvsem delavci v gozdnem gospodarstvu. Za svoje delo potrebujejo predvsem kakovostno orodje s katerim bodo bolj učinkoviti in bo njihovo delo tudi lažje. Motorne žage STIHL to zagotovo so. Vendar pa gozdni delavci niso edini, ki jih uporabljajo. Ker je šel razvoj tehnologije naprej, lahko na trgu zasledimo številne različne tipe motornih žag, ki so prilagojene različnim skupinam uporabnikov. Tako lahko zasledimo motorne žage STIHL za zasebne uporabnike, žage za kmetijstvo in vrtnarstvo ter specialne žage.

Razvoj motornih žag je šel skozi zgodovino predvsem v smeri enostavne uporabe, njihove lahkotnosti in varnosti. Sodobne Motorne žage STIHL so veliko bolj prijazne do delavcev, relativno lahke in omogočajo enostavno uporabo.

Vrtni traktor Husqvarna TC 38 za lastnike manjših in srednjih vrtov

Ali vam je postala košnja trave naporna? Ali vam morda primanjkuje časa za lepo urejeno zelenico pred vašim domom? Potem je čas, da se ozrete za ponudbo vrtnih traktorjev, ki jo najdete na spletu. Vrtni traktorji so namenjeni predvsem lastnikom, ki imajo majhne ali srednje velike vrtove in jim košnja trave vzame veliko časa. Eden takšnih vrtnih traktorjev je tudi Husqvarna TC 38.

Vrtni traktor Husqvarna TC 38 je učinkovit vrtni traktor, ki uporabniku omogoča hitro in kvalitetno košnjo trave brez naporov. Zaradi svoje oblike je zelo lahko vodljiv. Višino košnje lahko nastavljamo sami, trava pa se zbira v zbirni košari. Košaro po košnji preprosto izpraznimo kar z voznikovega sedeža. Čiščenje vrtnega traktorja Husqvarna TC 38 je prav tako enostavno. Vrtno cev priključimo na kosilno enoto, odpremo vodo in zaženemo nože. Če želimo, da bo vrtni traktor Husqvarna TC 38 uporaben celo leto, enostavno dokupimo različne priključke. Tako nam lahko olajša delo v kateremkoli letnem času.