Kako postati privlačen nasprotnemu spolu

Lahko imamo nerazčiščene odnose s starši in vidimo podobnost pri partnerju; ljudje, ki nas privlačijo, ali detajli na njih, ki nas na nekaj spominjajo – z zbliževanjem želimo zadovoljiti neko svojo potrebo.

Vaš dolgi nos in štrleča ušesa so ovira, ki preprečuje “napačni” ženski, da bi se približala. Vaše napake so samo vaše. So del vaše osebnosti. Tudi če ste klasični lepotec – si resnično želite, da bi žensko privlačili zgolj zaradi videza? Notranje značilnosti, ki vas zaznamujejo in naredijo unikatnega, so tisto, zaradi česar morate biti ljubljeni in cenjeni. Najdite si partnerico, ki vas bo cenila takšnega, kot ste, in bo vredna vaše ljubezni. Več nasvetov o zmenkih tudi na portalu eharmony

Moški ne vztraja pri fizični lepoti ženske, če ima močno samozavest. Čez čas ugotovi, da je prelepa. Na prvi pogled tega ni opazil.

Fizične lastnostni

Mišice, vitkost, frizura (na glavi in prsih), čistoča (dezodorant in osvežilec ust), nega (poskrbeti za nego samega sebe), oblačila (ki poudarjajo vašo postavo), nošenje in hoja (ponosno vedenje), klasične obrazne poteze, poškodbe (brazgotine). To so fizične lastnosti, ki privlačijo ženske.

Učinkovito je negovati osebni stil in postati prepoznaven po določeni znamki oblačil. Šivane obleke, čevlji, barvni dodatki, brki ali brada ter nenavadne frizure vam omogočajo ustvarjanje razločnega stila in poudarjanje najboljših potez. Originalnost doseže dodatne točke, zato se v modi izogibajte vsakdanjosti. Gre za dvigovanje ega, samozavestnega pa vas ljudje opazijo, saj naredite odličen prvi vtis. Zapomnite si, da ima zapeljiva zunanjost tudi nezaželene stranske učinke. Tehnika ni brez nevarnosti in zgodi se, da ni primerna za vsakogar.

Mož besede

Bodite odgovorni. Držite svojo besedo. Vedno. Razvijte sloves o doslednosti. Pridobite zaupanje s svojo zanesljivostjo. Spoštujte svoje obveze. Ostanite zvesti, kadar si nekdo to zasluži, in lojalnost vzpodbujajte v drugih.

Ostanite odprti za nove ideje. Bodite spontani, vendar razumni. Sprejmite izzive – razumno.