Kaj ponuja tablica ASUS?

ASUS je priznan proizvajalec, ki je znan predvsem po odličnih prenosnih računalnikih, se pa v njihovi ponudbi najde tudi kakšen tablični ali stacionarni računalnik, pa še marsikaj drugega ponujajo. Prav tablice pa neredko precej izstopajo – gre namreč za proizvajalca, ki ima bržkone najbolj raznoliko in privlačno ponudbo tabličnih računalnikov.

Tablica ASUS za vsakogar

S pestro ponudbo ASUS pokriva potrebe zelo različnih uporabnikov. Tisti, ki si želijo preproste, mobilne in vsestranske naprave za uporabo na poti, bodo zadovoljni že s cenovno ugodnimi izdelki, ki predstavljajo odlično razmerje med kakovostjo in ceno. Zahtevnejši uporabniki bodo našli alternativo v zmogljivejših tablicah, morda celo v hibridnih računalnikih, ki so pogosto celo tako zmogljivi kot kakšen stacionarni računalnik. V vsakem primeru pa bo v ponudbi znamke ASUS nekaj zase našel prav vsak kupec tabličnega računalnika.

Zakaj so ASUS tablice tako vsestranske? V prvi vrsti gotovo zato, ker so vsi izdelki opremljeni s kakovostnimi komponentami in zmorejo veliko. Tudi v cenejših modelih so na primer vgrajeni zmogljivi Intel Atom procesorji, ki poganjajo med drugim tudi prenosnike iz bistveno višjega cenovnega razreda. ASUS pri komponentah ne varčuje, zato smo lahko v vsakem primeru prepričani, da bomo za določeno ceno dobili najboljšo možno konfiguracijo, kar je tudi pri tablicah že zelo pomemben podatek.

Seveda pa se ne gre preveč osredotočiti na karakteristike, ki bolj pomagajo takrat, ko izbiramo stacionarni računalnik. Tablica ASUS prepriča še z mnogimi drugimi odlikami, ki so takoj očitne – izbiramo lahko na primer med različnimi velikostmi in izvedbami, možno pa je izbrati celo različne operacijske sisteme.