Google oglaševanje na klik je najboljša izbira

Za čisto vsak posel in tudi za čisto vsako podjetje je promocija izredno pomembna. Na začetku poslovanja je pomembna zato, da se kupcem sploh predstavimo, da nas spoznajo in v nas spoznajo vse prednosti, kasneje pa je Google oglaševanje pomembno zato, da kupce ves čas opozarjamo nase, da jih spominjamo nase, da vedo, da obstajamo in da imamo še vedno dobro ponudbo in to tudi po tem, ko se pojavijo novi ponudniki v isti panogi. Seveda pa je ves čas pomembno tudi to, da nas Google oglaševanje stane čim manj. Razlike med ponudniki so zelo velike, in sicer predvsem na račun tega, da nimajo vsi ponudniki opcije, da se plačuje Google oglaševanje na klik, ampak je zaračunan kar nek mesečni pavšal, znotraj katerega lahko podjetje dobi omejeno število ogledov spletne strani.

Google oglaševanje na klik je najcenejši

V kolikor boste izbrali podjetje Dominatus, da vam upravlja Google oglaševanje, potem se bodo ves čas trudili, da ceno klika znižajo kolikor je še smiselno, da se oglasi čim bolj optimalno prikazujejo. Seveda, če stranka želi biti ves čas na prvem mestu med oglasi, vam bodo v podjetju Dominatus ceno na klik zvišali, kar posledično pomeni, da boste plačali več, ampak če se vam to splača, potem super. V nekaterih panogah se namreč zelo pozna, da ste ves čas na prvem mestu med oglasi, spet v drugih panogah pa to ni tako pomembno.

Za Google oglaševanje lahko tudi nekaj centov

Ste slišali od kakšnega prijatelja, da plačuje za Google oglaševanje samo nekaj centov za klik, pa bi radi tudi vi dosegli takšno ceno? Največ boste naredili, če prekinete pogodbo za mesečni pavšal za Google oglaševanje. To nikakor ni smiselno, saj se v takem primeru agencija prav gotovo ne trudi prav zelo znižati cene na klik, ampak samo nastavi neke cilje na začetku meseca in to je to. Če pa se agencija trudi s plačilom na klik, pa vašo kampanjo upravlja ves čas.