Ford kuga za dober nadzor in uživanje med vožnjo

Ko se odločamo za nakup avta, vedno iščemo ugodne rešitve, a take, ki nam bodo zagotavljale, da bomo z nakupom le tega v roke dobili avto visoke kakovosti, ki nam bo dobro služil in bomo z njim opravili veliko varnih kilometrov.
Ford kuga je športni terenec, ki je izjemno prostoren in udoben. Ko se z njim odpravimo na pot, lahko med vožnjo čutimo sproščenost, saj nam zaradi svoje udobne vožnje, daje občutek varnosti. Nova Ford kuga ima prilagodljiv radarski tempomat, pri katerem nam sistem vzdržuje hitrost, s katero želimo voziti.
Za manjšo porabo goriva pa je tu izjemen auto-start-stop sistem. Torej ko se ustavimo na semaforju ali pa smo naleteli na kakšen zastoj, nam ta tehnologija samodejno izklopi motor, ob tem pa še vedno zagotavlja delovanje vseh ključnih elementov kot so luči, klimatska naprava in seveda radio. Ta tehnologija lahko zmanjša porabo goriva tudi do 10 % pri ciklu mestne vožnje.

Ford ranger je poltovornjak, ki nas lahko pripelje kamorkoli

Za tiste, ki imajo veliko terenske vožnje je pomembno, da si izberejo tako vozilo, ki jih bo pripeljalo na vse željene destinacije. Tako je za to več kot ustvarjen poltovornjak Ford ranger, ki nas s svojo zmogljivostjo pripelje kamor želimo.
Utrditi želi tudi ta sloves, da se izboljšuje na področju tehnologije, zmogljivosti in pa dizajna. Pohvali se lahko s svojo izjemno zmogljivostjo, varčnostjo in pa naprednim slogom. Ford ranger je tako napreden, da ima tehnologijo z možnostjo glasovnega upravljanja in pa upravljanja na dotik s sistemom Ford SYNC 3, ki vključuje kar 8 palčni barvni zaslon.
Ima tudi prilagodljiv tempomat, s sistemom Auto Stop Start zmanjšuje porabo goriva in je tako bolj varčen. Nudi neverjeten in praktičen prostor z izredno tovorno prostornino.
Z vsemi temi zmožnostmi je tako idealen za zabavo, posel in pa prosti čas.