Catering cenik vključuje številne možnosti

Verjetno ste se tudi vi kdaj udeležili dogodka, na katerem so vam hrano ter pijačo postregli na prav poseben način, ki se imenuje katering. Ker vam je bila storitev zelo všeč in ker bi jo radi tudi sami prakticirali na svojem rojstnem dnevu, se želite pozanimati, koliko bi vas takšna storitev okvirno stala. 

Catering cenik je na voljo na spletnih straneh ponudnikov. Ker vam cenik ponuja številne možnosti menijev in različnih cen, si boste morali za raziskovanje vzeti kar nekaj časa. Predvsem je pomembno to, da natanko veste, za katero vrsto hrane oziroma menija se boste odločili. Na ta način boste s cenika lahko lažje razbrali konkretno ali pa vsaj okvirno ceno za katering na svojem praznovanju rojstnega dne. 

Catering cenik se razlikuje tudi glede od samega ponudnika 

Ker pa najverjetneje ne nameravate preveriti samo enega ponudnika storitve katering, boste hitro ugotovili, da catering cenik še zdaleč ni enoten in da se od ponudnika do ponudnika lahko kar močno razlikuje. To je odvisno tudi od tega, kakšne vrste menijev se na ceniku pojavljajo. 

Catering cenik je navadno razdeljen na več kategorij, in sicer glede na menije oziroma glede na to, ali gre za predjedi, glavne jedi, solate, sladice in ne nazadnje pijače. Torej na popolnoma enak način kot je to v navadi pri navadnem jedilniku s cenikom. 

Catering cenik si oglejte skupaj z izbranim ponudnikom 

Najbolje pa je, da si cenik s katering ponudbo ogledate kar skupaj z izbranim ponudnikom. Ta vam bo lahko zelo dobro svetoval pri izbiri. Še zlasti mu prisluhnite, kaj vam predlaga v primeru, če boste na dogodek s hrano ter pijačo povabili manjše otroke ali vegane ali vegetarijance ali morda nosečnice oziroma druge skupine ljudi, ki so lahko še posebej občutljivi na prehranjevanje. 

Dober ponudnik vam ne bo  razkazal samo catering cenika, temveč vam bo svetoval veliko koristnih zadev, ne nazadnje vam bo morda ponudil še kakšen prav poseben popust, ki pa je zagotovo vedno dobrodošel.