BCS kosilnica je nepogrešljiv del vsakega pozornega lastnika zelenice

Za manjše zelenice so bolj primerne motorne kosilnice, ki imajo manjšo porabo in ravno tako zmogljivost. Večja kot je zelenica, večja BCS kosilnica je potrebna za košnjo. Za zahtevne terene priporočajo samohodno kosilnica, ki ima pogon na vsa štiri kolesa. 

BCS kosilnica je učinkovita in zagotavlja odlično ergonomijo. Ne glede na to, kakšen model boste izbrali, lahko pričakujete zanesljivo delovanje, ki bo prilagojeno vašim potrebam.

BCS kosilnica vas bo obvarovala pred poškodbami in tudi napetostjo v mišicah. BCS kosilnica vam bo pričarala čudovito izkušnjo v naravi, saj boste v njej našli dovršenega in zaupanja vrednega partnerja.

Kompaktna zasnova vam ravno tako zagotavlja odlično okretnost. Dušenje tresljajev na ročajih pa poskrbi za dodatno ergonomijo. Dodelane podrobnosti in robusten okvir pa pomenijo večjo vzdržljivost in enostavno vzdrževanje

Proizvajalec priporoča redno servisiranje. Saj z rednim servisiranjem zmanjšamo nepotrebne stroške. Stroški lahko nastanejo zaradi zamašenih filtrov in poškodovanih membran.

Rezervni deli BCS so uporabnikom lahko dobavljivi

Podjetje BCS pa vsem uporabnikom priporoča, da kupujejo samo originalne rezervne dele, čeprav so nekoliko dražji od ponarejenih rezervnih delov. Originalni rezervni deli BCS so namreč izjemno kakovostni in vas prav nikoli ne bodo pustili na cedilu. 

Poprodajne storitve igrajo pomembno vlogo za podjetje BCS, ki proizvaja industrijsko blago. Daje mu priložnost, da s časom vzpostavi stalen odnos s končnimi uporabniki izdelkov podjetja BCS. S tem podjetje zagotavlja kakovostno raven zanesljivosti in učinkovitosti, po kateri so znani po vsem svetu.

V ta namen so se v podjetju odločili za ciljno oglaševalsko kampanjo. Le ta se izvaja v vseh pomembnejših industrijskih revijah. Kampanja se osredotoča na kakovost in pomen originalnih rezervnih delov BCS. 

Podjetje BCS priporoča, da se kosilnica redno servisa, to pripomore k daljši življenjski dobi kosilnice. Z rednim servisiranjem se zmanjša nepotrebne stroške, ki bi nastali zaradi zamašenih filtrov in poškodovanih membran. 

Rezervni deli BCS so vam po dostopnejši ceni na voljo tudi v spletni trgovini.