Adrenalinski podvigi v Posočju

Rafting po Soči je zabavno in lahko tudi precej adrenalinsko doživetje, ki se ga lahko doživi z vodnikom ali brez. Če se za spust po Soči odloči popolni začetnik, ga v čolnu spremlja vodič, po želji pa se lahko spustite sami z vodnikom v drugem čolnu.

Rafting Soča ponuja več programov, kot so družinski raft, ki je prilagojen za najmlajše in primeren za družine z otroki. Pot pelje med vrhovi in lepimi naravnimi odseki, vožnjo pa se popestri s postanki in skoki v vodo.

Mini raft je primeren za pare ali bolj izkušene, ki si želijo izkušnje z brzicami.

Rafting Soča izkorišča ves potencial Soče, zato ima pripravljene tudi adrenalinske rafte, pri katerih se hitrost vožnje in težavnost poti stopnjuje, na poti pa omogoča skoke s skalnih polic in kopanje v mrzli Soči. Kljub temu, da je za varnost poskrbljeno, pa to ne izključuje adrenalinskega doživetja, ki nas rado preplavi, ko nam gre za življenje.

Tandemski skok s padalom

Če je človeku naravno gibanje po zemlji in plavanje v morju, je del gibanja tudi letenje po nebu, kjer kraljujejo ptice in – letalci s padalom.

Tandemski skok s padalom je polet v nebo v dvoje, kjer si je mogoče s ptičje perspektive ogledati dolino Soče in vso okolico, ki je vidna z enim pogledom. Voden je s strani vodiča poleta, ki skrbi za varnost doživetja.

Izkušnja tandemskega skoka s padalom dokaže, da se prav tako kot lahko zaupamo kopnemu in vodam, lahko prepustimo širnemu nebu, ki daje občutek lahkotnosti in svobode.