Varna in preprosta vrsta vrat za vaš dom 

Avtomatska drsna vrata imata en ali dva drsna vratnima krila v različnih stilih in konfiguracijah. Avtomatska drsna vrata so varna in enostavna za uporabo, primerna so za vhod. Krasna so za enostavno zapiranje in odpiranje, ravno tako tudi za hermetično zaprtje objekta.

Zanesljivost, udobje, kakovost, varnost in zračnost so glavne prednosti avtomatskih drsnih vrat. Glede na različne vrste odpiranja jih delimo na rotirajoča, krilna in drsna vrata.

Avtomatska drsna vrata največkrat zasledimo na letališčih, v trgovskih centrih, v bankah, javnih ustanovah, domovih za ostarele in varnostne cone. Ne smemo pa pozabiti na vsak moderen vgrajen vhod.

Steklena vrata so primerna za vse vrste objektov 

Pri izbiri avtomatskih drsnih vrat se moramo prilagoditi prostoru. Izbiramo lahko med enokrilnimi ali dvokrilnimi linearnimi drsnimi avtomatskimi vrati, dvokrilnimi, štiriklilnimi ali šestkrilnimi teleskopskimi avtomatskimi vrati. Leta nazaj so bila moderna zgibna avtomatska drsna vrata ali harmonika po domače. Ne smemo pozabiti tudi na kotne ali polkrožne avtomatske vrata. Vsa vrata imajo lahko tudi stranske fiksne zasteklitve in nadsvetlobo, odločitev je naša. Ravno tako pogon. Pogon je lahko montiran samonosilno ali pritrjen na steno. Lahko pa je tudi v stropu ali tleh, kjer ga s prostim očesom ne vidimo.

Vrsta in debelina stekla, tanki emisijski nanosi na steklih, žlahtni plini, le ti so argon in kripton v med steklenem prostoru in vmesni distančniki iz umetnih mas so tisti dejavniki, ki zagotavljajo prihranek pri porabi energije. Steklo se razlikujejo glede na namen in uporabo okna, ter tudi po samem videzu.

Okna morajo imeti vgrajeno visoko kakovostno steklo, vgrajeno troslojno izolacijsko steklo, ter polnjeno s plinom argon. 

Varčevanje z energijo vam omogoča toplotnozaščitno izolacijsko steklo.

Steklena drsna avtomatska vrata so primerna za vse objekte, naj si bodo to bivalni ali poslovni prostori.

Steklena drsna vrata opazimo čedalje pogosteje v stanovanjskem objektu, kjer učinkoviteje ločujejo bivalne prostore.