Stanovanje po meri

Pri opremljanju stanovanja je povsem normalno, da želimo kar največ podrobnosti prilagoditi svojemu okusu. To niso le malenkosti, temveč tudi najbolj ključne odločitve, ki se na dolgi rok izkažejo kot bistvene za funkcionalnost prostorov in kakovost bivanja v njih. Tudi, če kupujemo prostore iz redne ponudbe in pohištvo izbiramo v razstavnih prostorih ali katalogih, si želimo privoščiti dovolj svobode pri oblikovanju prostorov. Povsem drugo dimenzijo pa v tem oziru odpirajo prostori, izdelani po meri.

Najpomembnejši prostori

Ni treba celega stanovanja oblikovati po meri, dobro pa je, da si po lastnih željah in potrebah kar se da prilagodimo vsaj tiste najpomembnejše prostore. Med ključne sodijo kuhinje po meri, ki se zelo dobro obnesejo pri vsakodnevni dolgoročni uporabi. Kuhinje po meri namreč omogočajo popolno prilagoditev glede na potrebe uporabnika. Glede na to, da v kuhinji preživimo veliko časa in tudi veliko delamo, mora biti uporaba prostora kar se da učinkovita. Le kuhinje po meri zagotavljajo odlično učinkovitost, hitrost in prijetno počutje pri kuhanju.

Še en zelo dober primer pomembnega prostora so otroške sobe. Po meri seveda lahko izdelamo tudi te. Pravzaprav je ravno v tem primeru izdelava po naročilu zelo priporočljiva izbira. Otroške sobe po meri namreč poskrbijo za to, da je prostor prilagojen otroku skozi različne faze odraščanja. Ni treba menjavati opreme, ko se spremenijo želje in potrebe odraščajočega otroka. Otroške sobe po meri se učinkovito prelevijo v mladinske sobe.

Po meri je pametno urediti še druge prostore, v katerih preživimo veliko časa. Izstopajo še spalnice in dnevne sobe.