Glinena strešna kritina učinkovito služi človeštvu že več tisoč let

Glina se že skoraj 10 000 let uporablja kot gradbeni material in tako učinkovito služi človeštvu tudi za izdelavo strešne kritine. V svoji strukturi se glina ni bistveno spremenila, je pa zato postala tehnologija toliko bolj sodobnejša in primerna za množično proizvodnjo. Zaradi tega je postala glinena strešna kritina ne samo trajna, ampak tudi vsem dosegljiva. Zahvaljujoč razvoju takšna kritina danes zadovolji potrebe marsikaterega kupca.

 

Glinena strešna kritina ima ogromno odličnih lastnosti, zaradi katerih je pri nas tako priljubljena. Poleg tega, da je izjemno odporna, ognjevarna in UV obstojna, nudi tudi učinkovito zaščito pred vlago in zmrzaljo. Danes vam je na voljo izjemno pestra ponudba glinene strešne kritine, pri čemer lahko izbirate tako barvo kot tudi obliko strešnikov, nikakor pa ne pozabite na dejstvo, da je za najbolj zanesljivo streho nad glavo potrebno izbrati tudi kakovostno glineno strešno kritino z mnogimi referencami.

 

PVC okno z 10 letno garancijo

 

Nakup oken je dolgoročna investicija, zato je potrebno pred njihovo izbiro natančno preučiti trenutno ponudbo na trgu. Če iščete okna, ki ne zahtevajo veliko vzdrževanja, pa kljub temu nudijo dolgo življenjsko dobo in optimalno varnost, potem so plastična okna najboljša rešitev. Pri izbranem ponudniku boste našli PVC okno, ki je izdelano iz kakovostnih profilov najuglednejših nemških proizvajalcev, ponudnik pa vam nudi tudi 10 letno garancijo na profile, barvo, okovje in zarositev stekla.

 

Izbrani ponudnik vam nudi PVC okno, ki ga lahko popolnoma prilagodite svojim potrebam in željam tako glede funkcionalnosti kot videza. Nudi vam okno, ki je na eni strani visoko toplotno in zvočno izolativno, na drugi strani pa tudi izjemno obstojno. To pa še zdaleč ni vse. Ker so okna pomemben estetski dejavnik vašega doma, vam je na voljo tudi pestra ponudba različnih barv in dekorjev, ki jih lahko popolnoma prilagodite vašemu domu in okusu.