Multifunkcijski laserski tiskalnik ima številne prednosti

Različne multifunkcijske naprave nas danes spremljajo praktično na vsakem koraku. Medtem, ko imamo v kuhinjah multifunkcijske mešalnike, pa se v pisarnah znajdejo multifunkcijski tiskalniki. Glavna prednost tovrstnih naprav je v tem, da lahko z eno samo napravo opravimo več različnih nalog. S tem prihranimo predvsem pri prostoru kot tudi na času, saj so tovrstne naprave zelo enostavne za upravljanje. Ko govorimo o tiskalnikih, je multifunkcijski laserski tiskalnik danes najbolj popularen, saj ima številne prednosti.

 

Ne le, da lahko z multifunkcijskim laserskim tiskalnikom tiskate, kopirate ali skenirate, ampak so vse te naloge opravljene veliko hitreje in tudi ceneje, kot pri klasičnih brizgalnih tiskalnikih. Multifunkcijski laserski tiskalnik slovi po izjemno kakovostnem tisku in so namenjeni tudi vsem tistim, ki ne tiskajo zelo pogosto, saj se toner ne zasuši. Res je, da je investicija v nakup nekoliko večja, vendar se zelo hitro povrne s cenejšim in kakovostnejšim tiskom.

 

Kyocera Taskalfa 2553ci je namenjena predvsem podjetjem

 

Kyocera Taskalfa 2553ci je eden izmed mnogih laserskih barvnih multifunkcijskih tiskalnikov. Podobno kot z vsemi multifunkcijskimi napravami, lahko z njim tiskate, kopirate, skenirate in celo pošiljate fakse. Gre za napravo, ki je namenjena predvsem podjetjem, kjer je potreba po tovrstnih opravilih večja, zahteve po kakovostnem tisku pa toliko višje. To ji zagotavlja najnovejša tehnologija, ki naredi napravo še bolj učinkovito.

Ker je Kyocera Taskalfa 2553ci laserski tiskalnik, se za tiskanj ne uporabljajo kartuše, ampak tonerji, ki jih najdemo tudi v vseh ostalih laserskih tiskalnikih. Nakup tovrstnih tonerev je sicer nekoliko dražji, vendar lahko z njim naredimo neprimerljivo večje število tiskov ali kopij, kot pa s klasičnimi brizgalnimi tiskalniki. Delo v pisarni je s takšno napravo pravo zadovoljstvo, saj je opravljeno hitro in kakovostno, prav tako pa nam omogoča številne funkcije, s katerimi si lahko prilagodimo tiskanje in si s tem olajšamo pisarniško delo.